Vill du ha frid?

 
 
Idag tänkte jag dela med mig denna videon av Natalia Cavalheiro, som jag tycker passar mycket bra till det förra inlägget. 
Den handlar om all skit man går och bär på i livet, dåliga vanor man inte kan släppa och att Jesus önskar att ge oss vila och frid.
För att få den friden måste vi låta honom ta bort våra bördor och synder som tynger oss i och med att vi ber om förlåtelse. Sen måste vi tro att vi har fått det och ta imot hans frid i hjärtat när vi ber honom att komma in i vårat liv. Att bli fri från bördor som tynger oss kan vi inte klara av själva - endast Jesus nåd kan göra oss fria. Det handlar om att ha en daglig kontakt med honom, prata med honom och lära känna honom genom bibeln och bra andliga böcker. Jag rekommanderar starkt den boken jag skriver om för tre inlägg sen som heter "Vägen till Kristus".
 
Tänk inte att Jesus inte kan frälsa just dig eller förlåta dina synder. Jesus kom till oss på jorden just för att frälsa svaga människor som oss. Han älskar oss och vill inte att vi ska gå miste om et evigt liv med honom i paradiset. Eller att vi ska gå miste om alla velsignelser och bra saker han vill ge och lära oss i detta livet. Men tänk såhär. Tycker du inte om Jesus eller har lust att lära känna honom så kommer du heller inte trivas i himlen där han är i centrum och där allt kretsar kring honom. Det är en intressant tanke men den är sann. Lär du inte känna honom nu och tar imot hans stora nåd med frälsning. Hur tror du att du ska kunna trivas i himlen sen?
Vill du verkligen gå miste om allt det? Det är en allvarlig fråga så ta inte lätt på den. Säg inte att det inte betyder något för detta handlar om liv och död.
Tänk på allt Jesus har gått igenom och lidit för våran skull! Han kom ned från paradiset i himlen och blev fattig för att vi skulle bli rika. Han led så att vi skulle få evigt liv och härlighet. Ska hans blod på korset vara förgäves för dig?
 
- Kram Gabbi
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0