Tacksamhet!

 
 
 
Jag såg denna videon av en slump på Facebook och jag är inte den som brukar gråta av videoklipp, men när jag såg denna videon som är från verkligheten kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Jag bara grät och grät av chock och av tacksamhet att alla dessa människor fick överleva detta! Jag antar att många i detta planet bad till Gud för sina liv och Gud hörde deras bön! Gud hör bön! 
 
Tac­ka Her­ren med sång, lov­sjung vår Gud till ly­ra, han som täcker him­len med moln, som skänker regn åt jor­den och låter gräset gro på ber­gen, han som ger föda åt dju­ren, åt kor­pens skri­kan­de ung­ar.
Han gläder sig in­te åt stridshästars kraft och sol­da­ter­nas snab­ba steg. Nej, Her­ren äls­kar de gud­fruk­ti­ga, dem som hop­pas på hans nåd. psalm 147.
 
Gud är så otroligt god! Han är verklig och han längtar efter att hjälpa oss. Ibland kan det kännas som att han är långt borta och att inte hör oss när vi ber. Men han är den som håller ihop jorden och universet. Hans skapande kraft är lika verklig idag som när han skapade jorden och lät solens ljus stråla. Hans helande kraft är lika verklig idag som när han gick omkring på jorden och botade människor från deras sjukdommar och plågor och läkte deras krossade hjärtan. Tack Gud alla folk! All ära till vår skapare som lever och som älskar oss!
 
- Kram Gabbi!
 
 
RSS 2.0