Jag tror inte på tillfälligheter!

Bild: Google
 
Jag tror inte på tillfälligheter. Jag tror på orsak och verkan. Att allt som händer har en högre och djupare mening. Och när jag säger det menar jag inte att det att det nödvändigtvis gäller att vinna i ett spel eller konsekvenserna som kommer av dåliga val. Jag menar att det nånstanns finns inspunnet ett fint väv av övernaturlig kraft som bara vill oss väl. Som om det är en finger med i livets spel och även i dom små sakerna. Typ som att saker små saker händer som kanske passar skräddarsydd bra in i situationen. Eller att saker jag ber om faktiskt händer.
 
Som ikväll när jag hade en kännsla av oro och nedstämdhet över mig fick jag en indre maning om att jag skulle be om att göra skillnad i någons liv idag. Det var ju i och för sig redan sent så sannorlikheten att jag skulle kunna göra så stor skillnad i någons liv var ganska liten. Jag glömde bort det hela och började göra andra saker. Tills någon plötsligt började chatta med mig och bad mig om att be för denne. Personen verkade vara i en jobbig situation. Till en början hade jag faktiskt inte så stor lust att be, men jag gjorde det ändå eftersom man alltid ska hjälpa folk i nöd. Och sen kom jag på att jag faktsikt hade bett om att göra en skillnad i någons liv idag. 
 
Så förstår du vad jag menar? Sådana saker kanske kunde vara en tillfällighet i mångas ögon. Men vad är egentligen en tillfällighet i själva verket? Et desperat försök på att bortförklara att det finns en Gud? Vem kom på det med tillfälligheter? Det är ofta inte så stora grejer som händer i mitt liv. Men stora nog till att man stannar upp och tänker över det hela. Och när många sådana saker händer i så slutar man att tro på tillfälligheter och börjar se att detaljerna i livets väv.
 
/Gabby 
 

Jag slutade dricka. Vad hände sen?

Bild: Google
 
Hello pplz!
 
Asså shit vilken dag det har varit idag! Så mycket håller på att hända i mitt liv att jag känner typ en episk känsla av WOW! Det känns som allt håller på att förändras men till det bättre. Jag kommer ihåg för lite mer än ett år sen när jag bestämde mig för att jag ville va kristen undrade hur mitt liv skulle bli. Om jag skulle bli asosial eller om jag skulle hamna långt nede på den sociala skalan något som är mycket viktigt för mig. Men jag måste säga att mitt liv har blivit så mycket bättre att jag inte hade kunnat tänka mig till det innan jag tog valet. Jag var tvunget att lita helt och hållet på Gud. 
 
Det samma var det med alkoholen... När jag för lite mer än ett år sen försökte föreställa mig et liv utan alkohol så kunde jag inte se annat än mörker, depretion, ensamhet, löjlighet och helt enkelt ett tråkigt liv! Men jag tog valet. Jag slutade. Nu har det gått exat ett år och en månad sen jag slutade dricka. Och oj, vilken total förändring! Jag kunde inte ha det bättre. Altså jag ska inte säga att jag inte har ett normalt liv som såklart går upp och NED och att livet kan va jobbigt och hårt och allt det där. Men skillnaden nu och då är so ofattbar stor och den är BARA positiv! Jag har inte varit lyckligare och mer social än vad jag är nu! Jag har heller aldrig ätit så nyttigt och tränat så mkt och regelbundet som jag gör nu. Jag har tränat regelbudet i ett helt år och det är väldigt väldigt lengesen jag hade så bra håll-i-gång när det gäller träning.
 
Så till alla er som sitter ensamma just nu och tänker hur livet skulle bli utan alkohol eller hur livet skulle bli med Gud. - Jag kan bara ta mig själv som ett eksempel. DET KAN BARA BLI BÄTTRE!
 
- Don't be fooled by your emptiness, there's so much room for happiness!
 
/Gabbi
 
RSS 2.0