Relationer #2

 
 
Bilder: Facebook.
 
Vill du ha en bra parter borde du börja med dig själv. Det hjälper inte att se snygg ut på utsidan för att få en relation som varar. Det är hälsosamt att vårda sin kropp men det viktigaste för att ha en bra relation är att vårda sitt hjärta. Skönheten som vissnar bort när man blir äldre kan istället överföras till hjärtat. 
Det kommer göra så att du ändå blir vacker.
 
En trevlig person är mycket vackrare än en som är vacker på utsidan men är otrevlig.
Är du vacker så var glad och tacksam över det! Man kan inte hjälpa hur man ser ut. Alla är unika i sig själv och därför borde man inte gemföra sig med andra. Att må bra och vara glad är det finaste smycket någon kan ha.
 
Respektera dig själv och andra så kommer du att bli respekterad. Vad hjälper det om du får mycket uppmärksomhet från det andra könet om du inte blir respekterad. Gå inte med på att göra något du inte vill. Låt ingen utnytja dig på grund av din kropp eller ditt utseende. Sätt gränser. Det inger trygghet.
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
 
I Bibeln står det: "Stå in­te i skuld till någon, ut­om i er kärlek till varand­ra. Ty den som äls­kar sin medmänniska har upp­fyllt la­gen. Bu­den Du skall in­te begå äkten­skaps­brottDu skall in­te dräpaDu skall in­te stjälaDu skall in­te ha begär och al­la and­ra bud sam­man­fat­tas ju i or­det: Du skall äls­ka din nästa som dig självKärle­ken vållar in­te din nästa något ont. Kärle­ken är alltså la­gen i dess full­het." (Rom 13: 8-10.)
 
- Kram Gabbi
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0