What doesn't kill you..!

Bild: Facebook
 
Ibland låter Gud tragiska händelser ske just för att han vill att vi ska be honom om hjälp! Vanliga människor som inte tror på Gud brukar nämligen inte be så ofta - mer eller mindre aldrig. Men när nöden verligen sätter sina klor i en så är ofta en bön till en "kanske existerande Gud" ens sista hopp. Och precis så var det för den mannen jag pratade om i förra inlägget. Gud lät honom i en liten period uppleva nöd och motgångar till han till sist bad till Gud om hjälp.
 
Och hjälp fick han också. Jag och det snälla paret fick nämligen chansen att hjälpa honom och han kunde på det viset inte bara få fysisk hjälp till mat, utan också en liten introduktion till vem Gud är - eftersom han fick uppleva hans hjälp. Han fick både pengar till mat, choklad, en kristen bok och en inbjudan till en kristen brevkurs.
 
Men missförstå inte, Gud är inte ond bara för att han lät mannen uppleva motgångar - för ibland är nämligen motgångar det som får oss att växa och bli starka. Jag menar nu har ju denna mannen fått en chans till att lära känna själva världs altet och fått en möjlighet att vinna evigt liv! Och det väger ganska mycket mer än några få dagar med motgång.
 
- Kram Gabbi
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0