Låt dig inte luras!

Bild: Facebook
 
Låt dig inte luras till att tro att gud inte vill eller kan förlåta dig för det du har på samvetet. Och låt dig heller inte luras till att tro att du måste göra nåt "hockus pockus" som att betala pengar för att bli frälst eller att du måste gå via en präst för att få förlåtelse för synd. Tänk inte "mina synder är för många eller jag är inte bra nog". Ingen är bra nog! Gud vet detta och det är just därför han tog din skuld på sig när han dog på korset för allas synder.
 
Tro heller inte att gud är ond eller kärlekslös och att han inte älskar dig! För det gör han. Jag menar skulle du vara villig att dö för något som du har skapat? Troligtvis inte. Så varför skulle Jesus dö för oss när han bara har skapat oss och så många människor inte tror på honom eller ens tycker om honom! Varför skulle han dö för oss om han inte har en gränslös och fullkomlig kärlek.
 
I den gamla boken står det "Vil­ken gud är som du, du som tar bort skuld och förlåter synd hos dem som är kvar av din egen­dom. Din vre­de består in­te för all­tid, du vill helst vi­sa nåd." 
 
Och det enda du behöver göra är detta: "Om vi bekänner våra syn­der är han tro­fast och rättfärdig, så att han förlåter oss syn­der­na och re­nar oss från all orättfärdig­het."
 
- Kram Gabbi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0