Fly till honom.

  
 
Tycker denna låten är så vacker!
 
Bild: Facebook
 
Att ha bra föräldrar är nog den bästa gåvan ett barn någonsinn kan få. Jag hade tur med mina, men alla föräldrar är fortfarande bara människor och gör fel som alla andra. Dom flesta föräldrar vill sina barn väl. Men jag känner även de som inte hade lika mycket tur med sina. 
 
Och om man någon gång skulle känna sig besviken eller missnöjd med sina föräldrar så finns det en förälder som aldrig gör fel och bara vill sina barn väl till 100%. Gud är en sådan förälder.
Som barn förstår man såklart inte lika mycket varför man måste gå igenom vissa saker som till tider kan verka jobbiga. Men ens föräldrar vet att man kan inte bara få allt på et silverfat för då skulle man vara oförberedd på sitt kommande vuxenliv med ansvar och allt vad det heter. 
 
"Nothing worth having comes easy". Och det är därför man i livet också kommer till att möta svårigheter efter som det kommer få oss att växa och bli starka. Men har man Gud som fader så behöver man inte behöva gå igenom något själv. Gud kommer inte låta oss gå igenom något han vet vi inte kommer klara av med hans hjälp. Och det kan vara en tröst för kommande tider av osäkerhet. 
 
"Herren är god mot dem som hoppas på honom,
han är ett värn på nödens dag,
han tar sig an dem som flyr till honom"
 
- Gabbi
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0